Els cinc equips de la UB aporten 4.145 euros a la Barcelona Magic Line

La Barcelona Magic Line 2018, que va tenir lloc el diumenge 25 de febrer, ha estat un èxit. En total, 912 equips van participar en aquesta edició —que ja és la cinquena— de la tradicional caminada solidària que organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu per recollir fons a favor de les persones que es troben en situació vulnerable. Enguany s’hi han recaptat més de 320.000 euros, xifra que suposa un rècord absolut de totes les edicions de la Magic Line i que consoliden aquesta iniciativa com un dels esdeveniments solidaris més emblemàtics de la ciutat. La Universitat de Barcelona hi ha contribuït amb 4.145 euros, fruit de les donacions fetes als cinc equips participants, formats per més d’una setantena de persones entre estudiants, personal docent i investigador, i personal d’administració i serveis.

Accions prèvies per recaptar fons

Aquest ha estat el quart any consecutiu que la UB s’ha sumat a aquesta mobilització solidària. En aquesta ocasió, ho ha fet amb cinc equips participants: Universitat de Barcelona (10 km); Dones UB (10 km); UB-Sabadell (10 km); Zig Zag SAE (15 km) i Faig15 (15 km). Tots ells han promogut, a través de Voluntariat UB, accions prèvies per sensibilitzar i recollir fons que permetin ajudar infants hospitalitzats, o persones sense llar, amb trastorns mentals, amb discapacitat intel·lectual o dependència. Un esmorzar solidari, una parada de venda de llibres de segona mà, un concert de corals universitàries o una sessió de meditació són alguns exemples d’aquestes activitats. Els recursos aconseguits es destinaran als més de 75 projectes socials que desenvolupen els onze centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, un dels quals és l’hospital.

Podeu veure la galeria fotogràfica de la jornada en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s